Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

Érzékenyítő tréningek

 

A mindennapjaink során, az utcán, a munkahelyen, a bankban hányszor előfordul, hogy egy olyan emberrel találjuk magunkat szemben, aki hozzánk képest „más”. Ilyenkor azt sem tudjuk, hogy mi tévők legyünk. Hívjuk-e egy másik munkatársunkat, hogy majd Ő megoldja a „problémás” ügyfél kérését, vagy az utcán elmenjünk mellette anélkül, hogy felajánlanánk segítségünket?
Hány és hány ilyen és ehhez hasonló gondolat merül fel bennünk, mikor szembe találjuk magunkat egy fogyatékossággal élő emberrel. Mennyivel könnyebb lenne, ha tudnánk, hogy ilyenkor mit is tegyünk. Ez a gondolat is sokszor felmerülhet, de nem tudjuk, hogy ki tudna segíteni, kihez kéne fordulni, stb. Ennek a kínos helyzetnek a megoldására nyújt segítő kezet az Egyesület. Hisszük, hogy látássérült trénerként tudjuk csak igazán hitelesen átadni mindazt a tudást, amely ahhoz szükséges, hogy velünk, fogyatékossággal élő emberekkel megfelelően kommunikáljanak a közintézményekben, bankokban, vagy egyszerűen csak az utcán.

Trénerek: dr. Nagyné Berke Mónika, dr. Nagy Sándor

Kiknek ajánljuk a tréninget?

- Olyan cégek munkatársai részére, ahol már foglalkoztatnak fogyatékossággal élő
   munkavállalót;
- Olyan cégek munkatársai részére, ahol tervezik fogyatékossággal élő munkavállaló
  foglalkoztatását;
- Pedagógusok részére;
- Szociális és egészségügyben dolgozóknak;
- Turisztikai területen dolgozóknak;
- Bankoknak;
- Minden olyan cég, intézmény, szolgáltató részére, ahol nyitottak a fogyatékossággal
   élő emberek irányába;


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.