Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

Balmazújvárosban strandfürdőztünk

 

A LÉARE Egyek-Balmazújvárosi körzeti csoportja 2017. szeptember 21.-én fürdőnapot szervezett a balmazújvárosi Kamilla élményfürdőben. Az esemény 19 fő részvételével valósult meg.

Csütörtök reggel a ködös, esős időben a debreceni vasútállomásról a 8:45-kor induló személyvonattal indultunk Balmazújvárosba Bálintné Julcsi Egyesületi munkatárs és férje segítségével. Az út hamar és jó hangulatban telt. A vonatról leszállva már várt minket Ádám Istvánné Irénke csoportvezető, aki segített a fedett élményfürdőbe történő eljutásban. Nagy örömünkre a fürdő közel volt a vasútállomáshoz, így a rossz időben nem kellett sokat gyalogolnunk.

Az élményfürdő modern, körülbelül a debreceni thermalfürdő színvonalával egyezik meg. Az öltözőszekrények nyitására a pénztárban megkapott vízálló karórák szolgálnak. Az átöltözést követően mindenki kiválaszthatta az igényeinek megfelelő medencét a hideg-és melegvizes medence, jacuzzy és masszázsmedencék közül. Természetesen az üzemeltetők a gyermekekre is gondoltak, ezért a vendégek számára gyermekmedence is rendelkezésre áll, melyben csúszda és vizet priccoló játék is található. A fürdő különlegessége a fahíd volt, amin keresztül juthattunk el a medencék nagy részéhez. A finom és ízletes ebéd elfogyasztása után (raguleves és sült oldalas hasábburgonyával) szerencsére valamennyire a nap is kisütött, így a 16:32-es vonat elérése és a hazafelé út a kedvezőbb időjárási viszonyok miatt könnyebb volt számunkra.

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, és hogy a közeljövőben ismét lesz lehetőségünk hasonló, pihentető programon részt venni.

Babik Tamás
LÉARE munkatársa


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.