Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

Kérés hitel visszafizetéséhez

 

Kedves Tagtársunk, Partnerünk, Támogatónk!

A Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete 2015-ben 12.250.000 forintért vásárolt új székházat Debrecen, Külsővásártér 16. szám alatt. Az Önök által befizetett adományok nagymértékben segítették a vételár kifizetését. Ezt hálásan köszönjük.

Az ingatlan megvásárlásához nyújtott adományokon és az önerőn túl, 5 millió forint értékben hitelt kellett felvenni a Magnet Banktól, melyet 10 év alatt kell visszafizetnünk. Havonta 55.247 forint a hitel összege, melyet minden hónapban megfizetünk. A hitel összegének előteremtéséhez minden lehetőséget meg kell keresnünk, mivel a pályázatokon nem lehet hitel visszafizetésére támogatást kérni. Több önkormányzathoz is segítségért fordultunk, de csak Hajdúszoboszló és Dabas Város önkormányzata támogatta kérelmünket összesen 500.000 forinttal.

Arra kérjük Önöket, hogy erejükhöz mérten támogassák az ingatlan vásárláshoz felvett hitel visszafizetését. Minden összeg jól jön és segít.

Támogatását személyesen, illetve átutalással tudjuk fogadni. Személyesen az egyesület irodájában, Debrecen, Külsővásártér 16. Vagy a 61200261-11047629 számlaszámra.

Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba tüntessék fel, hogy az ingatlan vásárlásához adományozzák az összeget. Cégek, vállalkozások támogatása esetén igazolást is tudunk adni, mely csökkenti az adóbevallás összegét. Ez esetben kérjük, hogy a cég nevét, címét és adószámát is tüntesse fel.

A www.latasserultek.hu oldalon folyamatosan közöljük, hogy mennyi összegű adomány érkezett. Azon támogatók, akik legalább a tagdíj összegével támogatják a hitel visszafizetését, azok több féle ajándék közül választhatnak.

Nem az számít, hogy mennyit tud adni, hanem az, hogy tud segíteni!

Köszönjük a látássérültek nevében a támogatást!

dr. Nagy Sándor elnök
Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.