Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

Elbírálták az iPhone kérelmeket

 

A Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete augusztus 23-án tartotta soron következő elnökségi ülését. Az ülésen elbírálták a segédeszköz vásárlás kérelmeket, döntöttek a dr. Molnár Lajos Emlékplakett adományozásáról, és az iPhone pályázatokat is elbírálták. Az alábbi személyek kapnak iPhone SE készüléket: Baranyai György, Csaba Andrea, Csutorás Mónika, dr. Varga László Balázs, Kenéz Kamilla, Keserű László, Koszorús Tünde, Lós Sándorné, Magyari József, Mesterné Pető Katalin, Móricz Ádám, Nagy Jenő, Petrus József, Suhajda István, Vince Szabó Orsolya.

A nyertesek közül többen felajánlották régebbi típusú iPhone készülékeiket, olyan személyeknek, akik még most ismerkednek az okostelefonok világával. Így további beérkezett kérelmeket tudunk támogatni. Az alábbi személyek ajánlottak fel készüléket: Bora Sándor, Kenéz Kamilla, Koszorús Tünde, Móricz Ádám. Köszönjük!

Amennyiben Önnek is van otthon elfekvőben iPhone készüléke, és szívesen felajánlaná azt látássérült személyeknek, kérjük, vegye fel Bora Sándorral a kapcsolatot az egyesület elérhetőségei egyikén.

Az MVGYOSZ az MNB támogatásával, a súlyosan látássérült emberek részére, a bankjegyek felismerésének támogatása céljából adja tartós használatba az iPhone SE készülékeket.

Terveink szerint jövő évben ismét lesz iPhone készülékre pályázat, így azok, akik most nem nyertek, jövő évben elsőbbséget élveznek az elbírálás során.

dr. Nagyné Berke Mónika
LÉARE munkatársa


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.