Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

Az éves közgyűlés beszámolója

 

A Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete 2017. április 27-én tartotta éves közgyűlését, az egyesület székházában. A megjelent tagtársak és érdeklődők tájékoztatást kaptak a felügyelő bizottság éves munkájáról. A bizottság által készített beszámoló felolvasásra került, amelyből megtudtuk, hogy az egyesület törvényszerűen működött, vizsgálatot nem kellett lefolytatni a 2016-os évben. A szakmai és pénzügyi beszámolót dr. Nagy Sándor elnök és Berke Mónika munkatárs ismertette a jelenlévőkkel. A 2017. évi költségvetést is jóváhagyta a közgyűlés, majd döntött arról, hogy az alapszabály módosítását egy későbbi közgyűlésen tárgyalják és fogadják el. Az utolsó napirendi pontban a jelenlévők tájékoztatást kaptak az egyesület éves programjairól, megismerhették a Hangos Bibliát, amelyet a látássérültek ingyenesen igényelhetnek az Egyesületnél.

dr. Nagyné Berke Mónika
LÉARE munkatársa


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.