Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete

A debrecen.hu híre

 

Szoták Zoltánnak, a debreceni polgármesteri hivatal közlekedési csoportvezetőjének dr. Molnár Lajos szemész főorvosról elnevezett díjat (emlékérmet és emléklapot) adományozott a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete.
Az elismerést olyanok kaphatják, akik az egészségügy, az oktatás vagy az önkormányzati munka területén sokat tesznek a látássérültekért. Az emlékérmeket és emléklapokat A fehér bot nemzetközi napja alkalmából 2013. október 14-én Debrecenben, az újkerti könyvtárban rendezett esemény keretében dr. Nagy Sándor, az egyesület elnöke adta át a díjazottaknak, köztük a debreceni polgármesteri hivatal munkatársának. Az eseményről 2014. január 20-i számában adott hírt a Hajdúsági Sorstársak, a Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány lapja.
2014. január 30. csütörtök
Forrás: http://portal.debrecen.hu/hirek/helyi/elismahiv_kozeletihirek.html


Vissza az előző oldalra

A honlapot tervezte és szerkeszti: Nagy  András

A honlappal kapcsolatos észrevételeket és kérdéseket
az alábbi e-mail címre várjuk:
latasserultek@gmail.com
Amennyiben szeretne feliratkozni a hetente megjelenő hírlevelünkre, küldjön egy e-mail-t a latasserultek@gmail.com e-mail címre. A tárgy mezőbe írja be, hogy "Feliratkozás hírlevélre".

Ossza meg honlapunkat és keressen minket a Facebook-on!


Facebook oldalunk: www.facebook.com

A honlapon az alábbi mező segítségével tud keresni. Gépelje be a keresendő kulcsszót vagy kulcsszavakat és nyomja meg a Keresés gombot vagy az ENTER billentyűt.