Vadászati és Természeti Világkiállítás

By on
In Uncategorized /

Az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői elkötelezettek abban, hogy a fogyatékossággal élő embertársaink számára megkönnyítsék a szeptemberben 25. – október 14. között Budapesten megrendezésre kerülő kiállítás látogatását.

A Jószolgálati Program keretében a fogyatékossággal élőket segítő szervezetek, illetve csoportjaik előzetes regisztráció után, díjmentesen tekinthetik meg a Világkiállítás központi rendezvényét a Hungexpon.

Ennek kapcsán a LÉARE látogatást szervez a kiállításra, melynek időpontja 2021. október 12 kedd 12-16 óra

A kiállítás megtekintése legalább 4 órás program. Erre tekintettel, javasoljuk, hogy a látogatók mindenképpen hozzanak magukkal ételt és italt. A kiállítás területén lévő büfékben csak bankkártyás fizetés lehetséges. A látogatók használhatják a Világkiállítás hivatalos applikációját: One With Nature 2021, illetve letölthetik a fARkaskölyökképző ingyenes applikációt az App Store vagy a Google play áruházakból. Az applikációk segítségével önállóan, vezető nélkül élvezhetik a kiállítás programjait!

A részvétel ingyenes, az utazás azonban önköltséges. A látogatás csoportosan történik, egyéni bejárásra lehetőség nincs.

Amennyiben szeretne részt venni a kiállításon kérjük legkésőbb 2021. október 8 (péntek) 12 óráig jelezze az egyesület részére személyesen vagy telefonon (06 30 4995848)

Cikk megosztása