Új szolgáltatás az egyesületnél! Fizessen bankkártyával!

By on
In Uncategorized /

A Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesületénél most már bankkártyával is kiegyenlítheti tagdíját, telefonszámláját, vagy adományozhat az ingatlan megvásárlására.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az egyesület új szolgáltatást vezetett be 2021 decemberében mindazon tagjai, pártoló tagjai, támogatói részére, akik kényelmesen, otthonukból szeretnék kiegyenlíteni a tagdíj összegét, amely még a 2022 évre is csak 2000 Ft. További jó hír, hogy a Telekom-flotta tagjai ily módon szintén könnyen kiegyenlíthetik a számlájukat.

A latasserultek.hu oldalon megtalálható bankkártyás fizetés lehetőségével gyorsabban adományozhat az egyesület székházára felvett hitel visszafizetésére, vagy hozzájárulhat a jelnyelvi szolgáltatás részére megvásárolni tervezett ingatlan vételárához.

A bankkártyás fizetés során a szükséges adatok megadásán túl a megjegyzés rovatba kérjük, írja be, hogy mi a fizetés tárgya. Tagdíjfizetés esetén szükséges a törzsszám és annak az évszámnak a megadása is, amely évre rendezi a tagdíjat. A telefonszámla kiegyenlítése során a számla sorszámát kell beírni a megjegyzés mezőbe, ami az egyesületnél mindig a LAT4 jelzéssel kezdődik. Adományozás esetén azt kell beírni a megjegyzés rovatba, hogy milyen célra adományozza a felajánlott összeget.

Bízunk benne, hogy a szolgáltatás elnyeri tetszését, és megkönnyíti ügyintézését. Használják bátran ezt a biztonságos és kényelmes fizetési módot!

Nagyné Berke Mónika

LÉARE munkatárs

Cikk megosztása