Újabb látogatás a Magyar Zene Házába!

By on
In Uncategorized /

A nagy érdeklődésre való tekintettel a LÉARE egy újabb, izgalmas látogatást szervez a nemrég újonnan átadott Magyar Zene Házába

Időpont: 2022. június 15. szerda

Indulás a 8:07-kor induló IC vonattal Debrecenből

Visszaút 15:29-kor IC vonattal Zuglóból

Belépőjegy látássérült személynek és kísérőnek is 250 Ft/fő

Program:

12:15-kor kezdődő állandó kiállítás megtekintése (kb. 2 óra)

Jelentkezni és részvételi díjat (útiköltség + belépőjegy) fizetni 2022. június 10. péntekig lehet személyesen ügyfélfogadási időben.

A Magyar Zene Háza a Városligeti-tó mellett, a Vajdahunyad vára és a Műjégpálya épülete közelében épült fel. A 2018 óta tartó, s most lezárult kivitelezésnek köszönhetően a magyar főváros egy, a világelithez tartozó japán sztárépítész, Sou Fujimoto által tervezett, ikonikus épülettel lett gazdagabb, a Városliget pedig megújítva visszakapott egy itt korábban évtizedekig elzárt, rendkívül elhanyagolt állapotú 7.000 négyzetméternyi zöldfelületet. A megvalósulást az eredményhirdetés óta világszerte komoly figyelem övezi: a CNN és a World Architecture Community (WAC) is 2021 egyik legjobban várt új épületének nyilvánította. A Zene Házát már a tervei alapján 2019-ben a világ legjobb középületének választották a rangos londoni International Property Awards megmérettetésen, ami az ingatlanszakma egyik legnagyobb, széles körben jegyzett elismerése. 2020-ban pedig a világ legjobb zenei tematikájú fejlesztésének járó fődíjat kapta meg: az amerikai Music Cities Awards kiírásában, a legjobb zenei tematikájú ingatlanfejlesztésnek járó kitüntetését.

Várjuk jelentkezését!

A szervezők

Cikk megosztása