Izgalmas és különleges kirándulás a Debreceni Repülőtéren

By on
In Uncategorized /

 

Szeretné megtudni a reptér kulisszatitkait?

A LÉARE várja az érdeklődőket a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren indított reptérlátogatására, ami minden korosztály számára érdekes, különleges programlehetőséget nyújt.

A túra kb. 2,5-3 órás időtartamú, mely során a reptér szigorított védelmi övezetén belül teszünk egy nagy kört, s több kiszállási ponton nézzük meg a légijárműveket s az éppen aktuális légieseményeket.

A túra nagy részét az Aeropark autóbuszával járjuk be, de több kiszállási pontunk is lesz. A látogatás ugyanúgy kezdődik, mintha elutaznánk, vagyis check-in van és utasbiztonsági átvizsgáláson is át kell mennünk. Ezt követően részletesen bemutatásra kerülnek, az alábbi érdekességek:

Terminál épület, boarding, forgalmi előtér, aktuális légijárat földi kiszolgálásának a folyamata, tűzoltó gyakorló repülőgép, üzemanyagtelep, régi futópálya, aktív futópályán való gyorsulás, mentőhelikopter bázis, tűzoltó bázis, vadvédelmi szolgálat. Valamint a légijármű fel- és leszállása. Túránk közben végig narrálva követhetjük a reptéren zajló folyamatokat, légieseményeket.

A túra tervezett időpontja: 2023. április 29. szombat 10.30-13.30

Részvételi díj: 1900 Ft/fő

Jelentkezni 2023. április 14-ig (péntekig) lehet az egyesület elérhetőségeinek egyikén.

Túránk a debreceni Mikepércsi úti Tesco parkolóból indul, ott lesz a találkozási pontunk 10.15-kor.

További részletekért, kérjük látogasson el https://debrecen.repterlatogatas.hu/ weboldalunkra, ahol további érdekességekről is tájékozódhat.

Üdvözlettel

A szervezők

Cikk megosztása