Beszámoló a LÉARE küldöttgyűléséről

By on
In Uncategorized /

 

A LÉARE 2023. április 27-én tartotta küldöttgyűlését, ahol a küldöttek új vezetőséget is választottak.

Az Újkerti Könyvtárban megtartott gyűlésen a 45 fő küldöttből 34 fő volt jelen, a delegált tagokon túl a nyilvánosság részéről is sokan kísérték figyelemmel a találkozó szakmai munkáját.

A küldöttgyűlés első felében elfogadásra került a felügyelőbizottság 2022. évi beszámolója, a szakmai és közhasznúsági melléklet, illetve döntöttek a 2023. évi költségvetésről is.

Dr. Nagy Sándor elnök maga és az elnökség nevében megköszönte az eddigi vezetőségbe vetett bizalmat, majd elmondta, hogy az egyesület vezető tisztségviselőinek mandátuma lejárt, így új elnök, alelnök és elnökségi tagok megválasztására kerül sor.

A szavazás eredményeként az elkövetkező 5 évben a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete elnöke Bora Sándor, alelnöke dr. Nagy Sándor lett. Elnökségi tagjai Bagoly Tiborné, dr. Kunkli Tiborné és Gál Viktória lettek. Póttagjai Suhajda István és Kuik Mihályné. A Felügyelőbizottság elnöke Pálfi Simon Anna lett, tagjai Simon Istvánné és Pirik János, póttagja Bálint Gábor Endréné.

Az egyesületet az országos szövetség küldöttgyűlésén Bora Sándor, Kuik Mihályné, Lós Sándor, dr. Nagy Sándor, dr. Nagyné Berke Mónika és Suhajda István képviselik.

Az Újkerti Könyvtár munkatársainak köszönjük a szíves vendéglátást, a Pallag Spájznak pedig a finom falatokat.

Dr. Nagyné Berke Mónika,

a LÉARE munkatársa

Cikk megosztása