Időközi választás volt Hosszúpályiban

By on
In Uncategorized /

 

Tisztelt Tagtársunk!

A Hosszúpályi Körzeti Csoport 2024. április 10-én időközi választást tartott, mivel Dulacsi Ilona küldött és Bora Sándor csoportvezető lemondtak tisztségükről, megköszönve az eddigi bizalmat a csoportnak.

A tagság a csoport vezetőjének Mázló Gyöngyit, vezetőségi tagjainak Gyarmati Mihálynét és Bora Sándort, küldötteinek pedig Mázló Gyöngyit, Gyarmati Mihálynét, Bora Sándort, Horváth Magdolnát, és Gál Istvánt választotta. Küldetésük 2025. december 8-ig tart.

A csoportvezető minden hónap második szerdáján 10:00-12:00 között fogadóórát tart a LÉARE székházában (4025 Debrecen Külsővásártér 16.), ahol helyben nyílik lehetőség tagdíj és adomány befizetésére, valamint információszerzésre az Egyesület szolgáltatásairól. A fogadóóra pontos időpontjáról minden alkalommal hírlevelünkben és honlapunkon tájékoztatjuk tagtársainkat.

Az Egyesület, valamint a körzeti csoport látássérült tagjai részére az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

– ingyenes Távszem és hangoskönyv szolgáltatás,

– Braille nyomtatás,

– elektronikus hírlevél szolgáltatás,

– ingyenes jogi tanácsadás,

– fénymásolás

– segédeszköz kölcsönzés

– ingyenes számítógép-használat,

– körzeti csoportok működtetése,

– díjmentes adóbevallás készítése,

– kulturális, sport és szabadidős programok (színházjegyek biztosítása, sportnap, tekecsapat működtetése, kirándulások és a különböző ünnepkörökhöz kapcsolódó rendezvények szervezése, pl.: karácsony, nőnap, a fehérbot nemzetközi napja, stb.),

– pályázatok, támogatások, (fehérbot támogatás, segédeszköz vásárlás támogatása, tanulmányi támogatás),

– ügyfélszolgálat működtetése.

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, jöjjön el fogadóóránkra, látogasson el honlapunkra, vagy keresse Mázló Gyöngyi csoportvezetőt az alábbi elérhetőségeken:

– Tel: 30 8973491

– E-mail: latasserultek@gmail.com

– Honlap: www.latasserultek.hu

 

Üdvözlettel:

Mázló Gyöngyi

csoportvezető

Cikk megosztása