Az egyesület segít az oltásra történő regisztrációban

By on
In Uncategorized /

Tájékoztatjuk Önt, hogy amennyiben szeretne regisztrálni a koronavírus elleni védőoltásra és ehhez segítségre van szüksége keresse egyesületünket.

Mivel március 8-tól visszavonásig a személyes ügyfélfogadás szünetel, ehhez kizárólag telefonon a 06 30 499 5848-as számon nyújtunk segítséget.

Önnek nincs más dolga, mint a fenti számon keresse ügyfélszolgálati munkatársunkat, aki készségesen áll rendelkezésére.

Az oltást megelőzően az oltandónak mindig ki kell tölteni a HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZATOT., melyet innen tölthet le.

Ennek kitöltéséhez szintén kérheti az egyesület segítségét, a fenti telefonszámon, előre egyeztetett időpontban.

A regisztráció során felmerülő bármilyen személyes adattal kapcsolatos problémát (állandó és tartózkodási cím eltérés, rosszul megadott adat stb.) kizárólag az adatvedelem@mk.gov.hu email címen lehet jelezni.

A regisztrációról röviden:

Az oltásra a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon lehet regisztrálni. Elsőként a Regisztrálok gombot kell megnyomni, majd a következő oldalon az alábbi adatokat kell megadni:

  • név
  • lakcím (irányítószám, település, cím)
  • életkor
  • e-mailcím
  • telefonszám
  • TAJ-szám

Az adatlap kitöltése után – a lap alján – el kell fogadni az adatvédelmi tájékoztatót. A regisztrációt csak ezt követően, a feltételek elfogadásával tudjuk véglegesíteni. Amennyiben minden szükséges adatmezőt kitöltöttünk, és véglegesítettük a regisztrációt, akkor a sikeres regisztrációról a képernyőn megjelenik egy üzenet. Külön e-mail értesítés erről nem érkezik.

Cikk megosztása