Kitüntetéseket adományoztunk a Fehérbot Nap alkalmából

By on
In Uncategorized /

Tájékoztatjuk Olvasóinkat, hogy a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete, a Fehérbot Napja alkalmából, Dr. Molnár Lajos Emléklap és Emlékplakett átadásával ismerte el Holba Andrea a Helen Keller Támogató Szolgálat intézményvezetője, Dr. Varga Mária szemész főorvos és Bíró Lajos pedagógus látássérült emberekért végzett tevékenységét. A hírlevél ezen és következő számaiban a kitüntetettek méltatását olvashatják.

Gratulálunk az elismeréshez!

Holba Andrea.

Andrea  2005-ben kezdte meg munkáját a Hajdú-Sansz Nonprofit Kft-nél mint szociálpedagógus diplomával rendelkező. Ezen időponttól a mai napig ellátja a Helen Keller Támogató Szolgálat intézményvezetői feladatait. A szolgálat Debrecenen kívül Hajdúdorog, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény városokban is működik, mely Andrea vezetésével egy összetartó csapatot alkot a fogyatékossággal élők ellátása érdekében. Andrea nevéhez fűződik a Helen Keller életéről szóló műsor szerkesztése is melyben látássérült személyek által alkotott baráti kör mutatja be Helen Keller életét. Ezen műsor Magyarországon és határain túl is sok sikeres produkción van túl a közönség megelégedésére és elismerésére. Andrea a fogyatékossággal élők kulturális esélyegyenlőségük biztosítása érdekében színvonalas munkát végez, mint a Gábor József Alapítvány elnöke. Az évek alatt bebizonyította rátermettségét a szakmai feladatok ellátására. Sikeresen letette a szociális szakvizsgát és az intézményvezetői képesítést is megszerezte.   Munkatársként bebizonyította, hogyan kell kulturáltan kommunikálni a munkavállalókkal, az ügyfelekkel illetve ellátottakkal, hivatalokkal, partnerszervezetekkel hogyan kell segítséget nyújtani széles körű probléma megoldással és hogyan kell váratlan helyzetekben gyors és szakszerű megoldást biztosítani. Andreát munkatársai szeretik és elismerik munkáját.

Kollegáival és az ellátottakkal rendkívül jó kapcsolatot alakított ki, gondoskodása és szeretete határtalan, amelyet nagy önfeláldozással ápol. A munkahelyén kívül a munkájának elismerése végett a Fehér Bot Alapítvány is kitüntetésben részesítette.

A Dr. Molnár Lajos Emléklap és Emlékplakett adományozásával a kiemelkedő munkásságát ismeri el a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete elnöksége

Cikk megosztása