Braille és nagybetűs asztali naptár rendelhető

By on
In Uncategorized /

Az előző éveknek megfelelően idén is rendelhetőek a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által forgalmazott Braille naptárak, az egyesületben ügyfélfogadási időben.

  • Braille-naptár 2022. évi névnapokkal A/4-es méretű bővített változat 988 Ft
  • Braille-naptár 2022. évi kis alakú (A/5) 839 Ft

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete tájékoztatása szerint 2022-re is rendelhető a nagybetűs asztali naptár, mely a Leporelló papírszaküzlet támogatásával készül. Ez a hétköznapi segédeszköz rendkívül praktikus, hiszen a gyengénlátók, sőt az aliglátók is kitűnően tudják használni. A naptár lapjain a dátumok kontrasztos, nagy méretben láthatók.

Visszajelzések alapján, a jobb láthatóság érdekében a hétköznapok fekete alapon fehér számokkal vannak jelölve. A dátumok mellett a névnapok is fel vannak tüntetve, természetesen gyengénlátók számára megfelelő betűméretben. Ami a naptárt igazán praktikussá teszi, hogy a jobb oldalon jegyzetelésre szolgáló üres helyet hagytunk ki, így akár határidőnaplóként is használható.

Az ajándéknak is rendkívül alkalmas naptár ára keménypapírból készült tartóval együtt 1800 Ft, tartó nélkül 1500 Ft.

2022-re is rendelhető a nagy sikerrel bevezetett notesz naptár

Az új forma jellemzői: 160×120 mm méretű Notesz nagybetűs naptár. Bal oldalán a napok és névnapok (hétfőtől-vasárnapig), jobb oldalon jegyzetelési lehetőség található benne. Mérete miatt praktikus, női táskában kényelmesen elfér. Fém spirállal és fedőlappal rögzített. Ára 1200 Ft.

A naptárak rendelési határideje 2021. november 17 (szerda)

Cikk megosztása