Üdvözlünk minden kedves követőnket, akikkel most megosztjuk elmúlt heti süteményünk receptjét.
Hozzávalók
A tésztához: 50 dkg darált keksz, kókuszreszelék ízlés szerint, 15 dkg porcukor, 3 evőkanál keserű kakaópor, 1 dl tej (langyos), 1 csomag vaníliás cukor, kevés rumaroma.
A krémhez: 4 evőkanál liszt, fél csomag vanília, pudingpor, 6 dl tej, 4 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 5dkg margarin, kókuszreszelék ízlés szerint, kevés rumaroma.
Elkészítés: A krémet a hozzávalókkal megfőzzük majd hűlni hagyjuk.
A tésztához felsorolt hozzávalókat összegyúrjuk és beletöltjük a kókuszreszelékkel megszórt formába. A tészta közepébe mélyedést csinálunk és megtöltjük a kihűlt pudinggal. Legvégül az aljára omlós kekszet teszünk.
A krémet legegyszerűbb főzésnélküli pudingból készíteni.
Jó étvágyat!
Bagoly Tiborné
csoportvezető