Braille és nagybetűs asztali naptár rendelhető

By on
In Uncategorized /

 

Az előző éveknek megfelelően idén is rendelhetőek a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége által forgalmazott Braille naptárak, az egyesületben ügyfélfogadási időben.

Braille-naptár 2023. A/4-es méret névnapokkal. Bővített változat. Tagi kedvezményes ár: 790 Ft

Braille-naptár 2023. évi kis alakú (A/5) A naptár pontírású, A5-ös formátumú, csak a napokat, ünnepnapokat és a névnapokat tartalmazza. Tagi kedvezményes ár: 670 Ft

A Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete tájékoztatása szerint 2023-ra is rendelhető a nagybetűs asztali naptár, mely a Leporelló papírszaküzlet támogatásával készül.

Ez a hétköznapi segédeszköz rendkívül praktikus, hiszen a gyengénlátók, sőt az aliglátók is kitűnően tudják használni. A naptár lapjain a dátumok kontrasztos, nagy méretben láthatók. Visszajelzések alapján, a jobb láthatóság érdekében a hétköznapok fekete alapon fehér számokkal vannak jelölve. A dátumok mellett a névnapok is fel vannak tüntetve, természetesen gyengénlátók számára megfelelő betűméretben. Ami a naptárat igazán praktikussá teszi, az az, hogy a jobb oldalon jegyzetelésre szolgáló üres helyet hagytunk ki. Így akár határidőnaplóként is használható. Az ajándéknak is rendkívül alkalmas naptár ára keménypapírból készült tartóval együtt 2200 Ft, tartó nélkül 1800 Ft darabáron rendelhető meg.

2023-ban is rendelhető a nagy sikerrel bevezetett nagybetűs notesznaptár, mely 1800 forint darabáron megrendelhető.

A fenti termékek rendelési határideje 2021. november 18. (péntek).

Üdvözlettel:

Bora Sándor

alelnök

Cikk megosztása